Het platform Kempen Internationaal organiseert op woensdagnamiddag 27 februari de ‘Prijs Kempen Internationaal’: twee Kempense bedrijven die uitblinken in samenwerking met Thomas More en Kogeka (vrij secundair onderwijs) worden gelauwerd.

Pascal Paepen modereert de namiddag.

  • Claire Tillekaerts (CEO Flanders Investment & Trade) duidt het belang van internationaal ondernemen voor Vlaanderen en de Kempen
  • Machteld Verbruggen (algemeen directeur Thomas More) licht de nieuwe structuur toe van Thomas More en wat die concreet kan betekenen voor de bedrijfswereld. Ook zoomt zij in op de plaats van internationaal ondernemen in deze nieuwe structuur.
  • Hans Geerts (Verantwoordelijke internationale relaties en stages Kogeka) gaat in op de rol die de secundaire scholengemeenschap speelt voor de ondernemingen op internationaal vlak.
  • Ludo Lauwers (senior vice president Johnson & Johnson) richt zich vanuit zijn eigen professionele ervaring tot studenten en bedrijfsleiders met aanwijzingen voor de toekomst.
  • Vlaams Kabinetschef Economie Karel Tobback reikt de awards uit aan de twee laureaten en beide ondernemingen stellen zichzelf en hun samenwerking met het onderwijs voor.

Rond 16u sluiten we af met een netwerkreceptie.

Deelname is gratis maar inschrijven is noodzakelijk. Dat kan hier

Info : woensdagnamiddag 27 februari (om 13u30) in auditorium 1 van Thomas More (KH Kempen), Kleinhoefstraat 4 in Geel.